Huwelijk

Bijzondere locatie voor uw bruiloft

Bijzondere trouwlocatie
Restaurant Zuiver is een zeer bijzondere trouwlocatie in Utrecht! De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw huwelijksfeest of receptie met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap, een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op ons terras of een besloten receptie.

De sfeer, gastvrijheid en gezelligheid van Restaurant Zuiver maakt uw dag onvergetelijk!

 

Huwelijksfeest in Utrecht
Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt uw huwelijksfeest tot in de puntjes. Dit alles maakt Restaurant Zuiver tot één van de mooiste trouwlocaties van Utrecht en omgeving. Uw trouwfeest in Restaurant Zuiver? Bekijk ons huwelijksinspiratieboekdaar vindt u ook informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment. In ons particuliere inspiratieboek vindt u tevens de diverse arrangementen voor feesten en partijen. Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Restaurant Zuiver.

Last Minute (Best) Wedding Deal

Heeft u trouwplannen maar nog geen trouwdatum en locatie? In december 2017 en januari 2018 hebben wij nog enkele mooie data vrij. Wilt u trouwen op een Toptrouwlocatie en bent u flexibel in de planning, neem dan nu contact op voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid.

We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij u tijdens een rondleiding echt beleven waar Restaurant Zuiver voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Het team van Restaurant Zuiver staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Een afspraak inplannen met de trouwlocatie van je dromen kan eenvoudig en snel online. Een fantastische huwelijksdag op een Toptrouwlocatie!

Trouwlocatie in Utrecht
Restaurant Zuiver is een prachtige trouwlocatie in Utrecht met veel mogelijkheden. Wilt u inspiratie opdoen over onze mooie trouwlocatie(s) in Utrecht? Kijk dan eens op de site: trouwlocaties in Utrecht!