Het nieuws

van Restaurant Zuiver
14
jul

Seafoodavonden

Deze zomer staat in het teken van seafood. Chef-kok Richard en zijn keukenbrigade hebben verrassende seafoodgerechten samengesteld. Op zaterdag 22 juli en 5 augustus organiseert Restaurant Zuiver twee feestelijke seafoodavonden.

Geniet van een mooi 3- of 4-gangen seafoodmenu terwijl onze koks de gerechten bereiden op de OFYR. Daarnaast serveren we verse oesters en heeft u ruime keuze aan zomerse wijnen. Uiteraard staat er zomerse muziek aan!

Bekijk alvast de menukaart, de verschillende seafoodgerechten zijn ook los te bestellen. Buiten de kaart om serveren we gebakken zeetong met remouladesaus, seizoen groenten en nieuwe oogst aardappelen. Uiteraard is ook aan liefhebbers van vlees en vegetarische gasten gedacht.

Reserveer tijdig een tafel (www.zuivergastvrij.nl/reserveren) en laat u verrassen door chef Richard Boys en zijn team. Graag tot ziens bij Restaurant Zuiver.

Reserveren Menukaart