Menukaart

Uit eten in Utrecht

De keukenbrigade van Restaurant Zuiver houdt van werelds koken en bereidt graag pure, zuivere seizoensproducten. Naast à la carte gerechten bieden wij ook verrassingsmenu’s aan in verschillende gangen. Kortom: uit eten bij Restaurant Zuiver in Utrecht staat garant voor een heerlijke culinaire beleving. Heeft u dieetwensen of wilt u graag glutenvrij eten? Wij houden graag van te voren rekening met uw specifieke wensen.

Wildweken – Proef het seizoen!

Van zaterdag 21 oktober t/m vrijdag 17 november zijn het wildweken bij Restaurant Zuiver. De herfst is één van de mooiste culinaire seizoenen en een geweldige inspiratiebron voor het team van Restaurant Zuiver. En u kunt dit in Utrecht beleven tijdens de wildweken! Proef het seizoen en geniet tijdens de wildweken van een mooi wildmenu.

Het keukenteam van Restaurant Zuiver wordt vol passie geleid door chef Richard Boys. Richard heeft jarenlange ervaring en een voorliefde voor ‘werelds’ koken. Hij maakt gebruik van dagverse, zuivere (streek-)producten en kruiden uit eigen kruidentuin.

Heerlijke wijnen
Bij een lunch of diner mag een goed glas wijn niet ontbreken. Onze wijnkaart is met zorg samengesteld in samenwerking met onze vaste wijnleverancier Rietveld Wines. Buiten de wijnkaart om serveren wij ook mooie wijnarrangementen.

Bekijk onze menukaarten en laat u verrassen door onze chef.

Our menu is also available in English, click here for lunch and here for diner.

Kerst bij Restaurant Zuiver

Een culinaire, gezellige en warme kerst viert u bij Restaurant Zuiver. De open haard brandt en het restaurant is prachtig versierd! Restaurant Zuiver is ook dit jaar kerstavond geopend voor diner. Uiteraard heten wij u 1e kerstdag van harte welkom voor een kerstbrunch of een culinair kerstdiner.

Meer informatie