Het nieuws

van Restaurant Zuiver
14
jul

Vier de zomer bij Zuiver

Deze zomer staat in het teken van seafood. Chef-kok Richard en zijn keukenbrigade hebben verrassende seafoodgerechten samengesteld. Op de menukaart, die zaterdag 15 juli ingaat, vindt u heerlijke gerechten met coquilles, gegrilde sardines, mosselen, reuze gamba’s en nog veel meer.

Geniet van een mooi 3- of 4-gangen seafoodmenu. De verschillende seafoodgerechten zijn ook los te bestellen en buiten de kaart om serveren we ook gebakken zeetong met remouladesaus, seizoen groenten en nieuwe oogst aardappelen. Uiteraard is ook aan liefhebbers van vlees en vegetarische gasten gedacht.

Bij vis hoort natuurlijk wijn! U heeft keuze uit verschillende soorten wijn en bubbels. Wilt u weten welke wijnsoort goed passen bij onze visgerechten? Onze collega’s vertellen het graag.

Reserveer tijdig een tafel (www.zuivergastvrij.nl/reserveren) en laat u verrassen door chef Richard Boys en zijn team. Graag tot ziens bij Restaurant Zuiver.

Reserveren Menukaart