Over Zuiver Amersfoort

Heerlijk gastvrij nabij Amersfoort

In de bossen van Amersfoort en nabij de A28 ligt de tweede vestiging van Restaurant Zuiver. Het klassieke pand heeft na een renovatie een eigentijds en stijlvol interieur gekregen, wat het restaurant een unieke locatie maakt. De keuken werkt graag met streekproducten uit het seizoen, die de basis vormen voor verrassende en wisselende internationale gerechten met pure smaken. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving bij Restaurant Zuiver.

Lunch

Restaurant Zuiver is een geliefde locatie voor (zakelijke) lunches. Met chef Yvette Jasperse en haar team heeft Restaurant Zuiver een enthousiaste en ervaren keukenbrigade, die met veel passie ‘wereldse’ gerechten met pure ingrediënten bereidt.

Lunchkaart

Diner

De internationale keuken is een inspiratiebron voor de keukenbrigade, die graag werkt met producten uit het seizoen en de streek. Naast à la carte staan we ook bekend om onze verrassingsmenu’s en business lunchmenu.

Dinerkaart

Vergaderen

Gelegen nabij de A28 in Oud Leusden is Restaurant Zuiver de perfecte locatie voor een vergadering, brainstorm of meeting. De Leusdenzaal, de Tuinkamer en de Voorkamer zijn multifunctioneel inzetbaar en beschikken over moderne apparatuur.

Lees meer

Feest

Restaurant Zuiver is bij uitstek een bijzondere feestlocatie nabij Amersfoort. De drie prachtige ruimtes zijn perfect voor een (trouw)feest of borrel, het restaurant is in het weekend exclusief af te huren. Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt uw feest tot in de puntjes.

Lees meer

Uitgelicht

Agenda

Direct reserveren

Bij Restaurant Zuiver Amersfoort

Informatie

Over reserveren bij Restaurant Zuiver 

Restaurant Zuiver Amersfoort is dagelijks geopend. Reserveren voor lunch en diner doet u gemakkelijk online via het reserveringssysteem op deze pagina. Nadat u de eenvoudige stappen bent doorlopen is de reservering definitief en ontvangt u ook een bevestiging per mail. Heeft u vragen? Dan kunt u ons te allen tijde bellen op 033 461 4098 voor advies. Wij kijken uit naar uw komst! 

Groepsreserveringen

Wilt u reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar amersfoort@zuivergastvrij.nl.

Restaurant Zuiver exclusief voor uw gezelschap

Wilt u meer informatie over het (exclusief) afhuren van het restaurant of een van onze zalen? Dan helpt ons salesteam u graag verder. Bel 033 461 4098 of stuur een e-mail met uw verzoek.

Restaurant Zuiver werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. U kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.