Afscheid

Rouwlocatie in Amersfoort

Bijzondere locatie om van iemand afscheid te nemen

Afscheid nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig. Voor of na de uitvaart bestaat vaak de behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Restaurant Zuiver ligt in een prachtige bosrijke omgeving en op steenworpafstand van ‘Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort’, begraafplaats Rusthof en begraafplaats Oud Leusden. Voor een condoleance na een begrafenis of crematie kunt u bij ons terecht.

Het team van Restaurant Zuiver staat u graag bij, ook in moeilijke tijden.

Wij beschikken over drie besloten ruimtes, variërend in grote tussen de 12 en 180 personen waar u uw bijeenkomst zou kunnen houden. De ruimtes hebben een warme uitstraling en audiovisuele middelen. De Leusdenzaal beschikt tevens over een eigen bar. Ons beveiligde parkeerterrein biedt plek aan 60 auto’s en heeft meerdere elektrische laadpalen.

U kunt alle aspecten van de bijeenkomst zelf invullen. De kleinste details dragen bij aan een persoonlijk afscheid, zoals het favoriete gebakje van de overledene of luisteren naar zijn of haar lievelingsmuziek. Ons team staat u graag bij in deze moeilijke periode en neemt het werk voor u uit handen.