Huwelijk

Uw bruiloft bij Restaurant Zuiver

Een uniek huwelijksfeest in Amersfoort
Trouwen in het bos, op een prachtige nieuwe trouwlocatie in Midden-Nederland. Het kan bij Restaurant Zuiver! Ons restaurant is een officiële trouwlocatie en is door de verschillende ruimtes volledig naar wens in te vullen. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap, een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op ons terras of een besloten receptie, het is mogelijk!

De sfeer, gastvrijheid en gezelligheid van Restaurant Zuiver maakt uw dag onvergetelijk!

Trouwen in Amersfoort

Restaurant Zuiver verzorgt uw huwelijksfeest tot in het kleinste detail. Of u met een groot of klein gezelschap komt, wij zullen er alles aan doen om er een geweldige dag van te maken. Uw trouwfeest in Restaurant Zuiver? Bekijk ons huwelijksinspiratieboek, daar vindt u ook informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment. In ons particuliere inspiratieboek vindt u tevens de diverse arrangementen voor feesten en partijen. Bekwaam en gastvrij personeel en uitstekende service op een rustig gelegen locatie in Amersfoort, dat zijn de kenmerken van Restaurant Zuiver.

Waarom Restaurant Zuiver dé perfecte trouwlocatie voor uw sfeervolle huwelijksfeest is…

  • Nieuwe officiële trouwlocatie
  • Centrale ligging (nabij de A28 in Amersfoort)
  • Hoogstaande service & gastvrijheid
  • Grote tuin
  • Bijzondere besloten ruimtes voor gezelschappen tot 180 personen
  • Ruime keuze in culinaire invulling

Trouwauto met chauffeur

Arriveer in stijl op jullie trouwdag met de Bentley Azure. Deze klassieke auto is te huur inclusief chauffeur en geeft jullie de mogelijkheid om te genieten van de omgeving, het moment en elkaar. Verras je gasten met een spetterende entree en creëer samen een onvergetelijke dag!

Inspiratie opdoen voor uw grote dag

We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Tijdens een vrijblijvende rondleiding laten we u graag beleven waar Restaurant Zuiver voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Het team van Restaurant Zuiver staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Een afspraak inplannen met de trouwlocatie van je dromen kan eenvoudig en snel online. Een fantastische huwelijksdag op een Toptrouwlocatie!