Zakelijk

Locatie voor zakelijke bijeenkomsten in Amersfoort

Unieke vergaderlocatie in Amersfoort
Restaurant Zuiver is een multifunctionele horecalocatie en mede door haar centrale ligging nabij de A28 bij afrit Maarn, het stijlvolle interieur en grote (gratis) parkeerfaciliteiten een ideale meetinglocatie in Amersfoort. Restaurant Zuiver beschikt ook over drie stijlvolle vergaderruimtes; De Voorkamer, De Leusdenzaal en De Tuinkamer. Organiseer hier uw training, presentatie of meeting of nodig zakelijke gasten uit voor een snelle business lunch of borrel in Amersfoort.

Restaurant Zuiver heeft alles in huis om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Zakelijk dineren in Midden-Nederland
Naast vergaderen of het geven van een presentatie is het ook mogelijk om uw zakelijk diner plaats te laten vinden in de ruime en unieke Leusdenzaal. Indien gewenst kunnen wij uw diner aankleden met entertainment, een thema of bier- of wijnproeverij.

Bedrijfsfeest nabij de A28
Restaurant Zuiver heeft alles in huis om uw bedrijfsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Uw personeelsfeest kan plaatsvinden in De Voorkamer of in De Leusdenzaal. Met plek voor 180 personen is De Leusdenzaal onze grootste ruimte, die tevens beschikt over een eigen bar. Alle zalen kunnen naar wens worden gedecoreerd en in thema worden gestoken. De professionele, vriendelijke service en een aangename, ontspannen sfeer zijn een must voor een geslaagd zakelijk evenement. Ons team verricht al het mogelijke om dit waar te maken.

Tip van Marieke

“Zomers kunt u uw meeting of bijeenkomst in de Voorkamer, Leusdenzaal of Tuinkamer afsluiten met een barbecue op ons ruime terras. Ik vertel u graag meer over ons aantrekkelijke vergader- en BBQ-arrangementen.”
Stuur Marieke een bericht!

Vergaderlocatie in Amersfoort
Ons salesteam neemt uw wensen graag door zodat we een zaal en gepast (vergader)arrangement voor u kunnen reserveren. Bel het salesteam van Restaurant Zuiver op 033 461 4098 of stuur een e-mail naar amersfoort@zuivergastvrij.nl voor de mogelijkheden en verschillende arrangementen voor een succesvolle vergadering, presentatie of bijeenkomst op maat.