Borrel

Restaurant Zuiver is ook een geliefde locatie om te borrelen. Voor zowel een spontane- als een geplande borrel kunt u bij ons terecht. Dat kan aan onze prachtige bar, besloten in een van onze ruimtes of met mooi weer op het terras. Dit terras biedt vele mogelijkheden voor ontvangst, receptieborrel of huwelijksdiner. Maar ook vóór of na het diner kunt u een lekker drankje drinken bij Restaurant Zuiver. Of kom langs met collega’s voor een after work borrel.

Naast onze menukaart serveren wij ook diverse borrelhapjes. In de zomerperiode is onze borrelkaart uitgebreider en staan er zowel warme als koude gerechtjes op de kaart. Bent u met een groep of organiseert u een borrel voor een gezelschap? Dan kunt u het beste reserveren om zeker te weten dat we nog genoeg plek hebben. Afhankelijk van uw gezelschap, het doel en uw specifieke wensen kunt u ook een borrel organiseren in een van onze ruimtes. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld afdelingsborrels, bedrijfsfeesten, jubilea of verjaardagen.

Neem gerust een kijkje in een van onze inspiratieboeken voor diverse borrelmogelijkheden. Wij bieden diverse drankarrangementen met of zonder hartige lekkernijen, tafelgarnituur, fingerfoods, warme en koude bittergarnituur.

Lees meer over borrels en feesten bij Restaurant Zuiver