Het nieuws

van Restaurant Zuiver
16
jun

Drukke 9e editie Utrechtse Haringparty

“Het proefpanel was unaniem zeer tevreden over de kwaliteit” berichtte de landelijke media afgelopen dinsdag over de nieuwe haring. Goed nieuws voor de organisatie van de Utrechtse Haringparty, die dit jaar bijna 450 gasten mocht verwelkomen bij Restaurant Zuiver in Utrecht.

De organisatie van de Utrechtse Haringparty ziet net als voorgaande jaren de komst van de nieuwe haring als een mooie gelegenheid om met ondernemers uit de regio Utrecht te netwerken. Maar liefst 22 bedrijven waren aan deze editie als sponsor verbonden. Gezamenlijk verwelkomden zij bijna 450 gasten. “Geweldig dat het zo druk was en dat we naast alle trouwe sponsoren dit jaar ook weer nieuwe sponsoren aan de Utrechtse Haringparty toe hebben kunnen voegen”, aldus Marco Peek (BHG) “het verbinden van de sponsoren en hun gasten is een groot onderdeel van het succes van het evenement!”

Op de warmste 15 juni, ooit gemeten, werden de gasten traditiegetrouw bij Restaurant Zuiver ontvangen door de haringmeisjes. Na een woord van welkom door de enthousiaste spreekstalmeester Steve Klein (AVEX International), werd de haringparty officieel geopend door Floris de Gelder, voormalig wethouder en directeur van Utrecht Science Park. “Alle ingrediënten voor een succesvol event waren aanwezig; een unieke locatie en gasten uit diverse branches. De Utrechtse Haringparty is inmiddels echt een begrip en deze jaarlijkse traditie geworden zetten wij graag voort’’, vertelt René Pfeiffer (Sweco Parkmanagement).

De organisatie blikt terug op wederom een geslaagde en zonnige editie van de Utrechtse Haringparty. “Met 22 sponsoren en bijna 450 gasten was de 9e editie de succesvolste editie ooit. Alle gasten genoten volop van de nieuwe haring, het warme weer, de ontspannen ambiance en goed gezelschap”.

De ‘Utrechtse Haringparty’ is uitsluitend toegankelijk voor gasten met een exclusieve uitnodiging, is hét zakelijke netwerkevenement van de regio Utrecht. Restaurant Zuiver (gevestigd op Bedrijvenpark de Wetering-Haarrijn in Utrecht) vormde voor de 9e maal het toneel voor dit unieke netwerkevent.