Huwelijk

Bijzondere locatie voor uw bruiloft

Bijzondere trouwlocatie

Restaurant Zuiver is een zeer bijzondere trouwlocatie in Utrecht! De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw huwelijksfeest of receptie met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap, een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op ons terras of een besloten receptie.

De sfeer, gastvrijheid en gezelligheid van Restaurant Zuiver maakt uw dag onvergetelijk!

Best Wedding Deal

Heeft u trouwplannen maar nog geen trouwdatum en locatie?
Dit najaar hebben wij nog enkele mooie data vrij. Wilt u trouwen op een Toptrouwlocatie en bent u flexibel in de planning, dan is deze ‘Best Wedding Deal’ iets voor u!

Data:
Op een aantal data in de weekenden van oktober en november kunt u gebruik maken van de ‘Best Wedding Deal’. Neem contact op met Marieke voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid.

Geeft u dit jaar nog huwelijksfeest op één van de beschikbare data? Dan krijgt u van ons het prosecco ontvangst voorafgaand aan de feestavond voor al uw avondgasten! 

Huwelijksfeest in Utrecht

Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt uw huwelijksfeest tot in de puntjes. Dit alles maakt Restaurant Zuiver tot één van de mooiste trouwlocaties van Utrecht en omgeving. Uw trouwfeest in Restaurant Zuiver? Bekijk ons huwelijksinspiratieboekdaar vindt u ook informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment. In ons particuliere inspiratieboek vindt u tevens de diverse arrangementen voor feesten en partijen. Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Restaurant Zuiver.

Waarom Restaurant Zuiver dé perfecte trouwlocatie voor uw sfeervolle huwelijksfeest is…
  • Officiële (authentieke) trouwlocatie
  • Centrale ligging (nabij de A2 in Utrecht)
  • Hoogstaande service & gastvrijheid
  • Bijzondere besloten ruimtes voor gezelschappen tot 175 personen
  • Ruime keuze in culinaire invulling

Open Toptrouwlocatie Route

Heeft u trouwplannen? Kom inspiratie op doen bij Restaurant Zuiver tijdens de Open Top Trouwlocatie Route op zondag 23 september.

Ons restaurant is vrijblijvend te bezichtigen voor uw toekomstige huwelijk, de bubbels staan klaar en alles is aanwezig om de mooiste dag van uw leven te plannen.

Laat weten dat u komt!

We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij u tijdens een rondleiding echt beleven waar Restaurant Zuiver voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Het team van Restaurant Zuiver staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Een afspraak inplannen met de trouwlocatie van je dromen kan eenvoudig en snel online. Een fantastische huwelijksdag op een Toptrouwlocatie!

Trouwlocatie in Utrecht

Restaurant Zuiver is een prachtige trouwlocatie in Utrecht met veel mogelijkheden. Wilt u inspiratie opdoen over onze mooie trouwlocatie(s) in Utrecht? Kijk dan eens op de site: trouwlocaties in Utrecht!