Kerst viert u bij Restaurant Zuiver

Een sfeervolle kerst in Utrecht

Een culinaire, gezellige en warme kerst viert u bij Restaurant Zuiver. De open haard brandt en het restaurant is prachtig versierd! Restaurant Zuiver is ook dit jaar kerstavond geopend voor diner. Uiteraard heten wij u 1e kerstdag van harte welkom voor een kerstbrunch of een culinair kerstdiner. Met veel enthousiasme zorgen de Bubbels voor sfeervolle live muziek! 

Met kerst zijn alle drie de ruimtes (het restaurant, de Herenkamer en Zuiverzaal) geopend. I.v.m. de enorme drukte met de feestdagen is het helaas niet mogelijk om voorkeuren m.b.t. de tafelschikking door te geven. Daarom hopen wij op uw begrip. Het team van Restaurant Zuiver wenst u alvast een smaakvolle kerst!

Let op: de kerstbrunch op 1e kerstdag is al helemaal vol gereserveerd. Reserveer dus tijdig een tafel voor het kerstdiner op kerstavond of 1e kerstdag.

Zakelijk kerstevent

Restaurant Zuiver is dé locatie voor een gezellige kerstborrel, onvergetelijk diner of knallend eindejaarfeest! Wilt u meer weten over uw kerstevenement bij Restaurant Zuiver, klik dan op onderstaande button.

Meer informatie

Kerstdiner – kerstavond & 1e kerstdag – VOL GERSERVEERD

Deze kerst overtreffen Chef Richard en zijn team al uw verwachtingen! Tijdens het viergangenkerstdiner passeren de mooiste gerechten de revue. Uiteraard kan het menu begeleid worden met een passend (halve glazen) wijnarrangement. Speciaal voor onze jongste gasten serveren wij een kinderkerstmenu. Heeft u dieetwensen? Op verzoek serveren wij een passend alternatief gerecht. Met veel enthousiasme verzorgen de Bubbels sfeervolle achtergrondmuziek! 

Bekijk hier het kerstmenu. 

Ontvangst: 18.00 uur || Aanvang: 18.30 uur
Prijs p.p. € 49,50 || Kinderen € 24,50 (4 tot 12 jaar)

Bovenstaande prijzen zijn exclusief dranken.

Reserveren is helaas niet meer mogelijk

Kerstbrunch – 1e kerstdag – VOL GERESERVEERD

Vanaf 10.45 uur bent u van harte welkom en kunt u genieten van een uitgebreid kerstbuffet; bestaande uit diverse biologische hartige en zoete broodsoorten, kazen uit de regio, koude vleesgerechten, een visplateau, mooie warme gerechten en een groots dessertbuffet. De kerstbrunch duurt tot circa 14.30 uur. Speciaal voor kinderen is er een kinderbuffet, een leuke speelruimte en een kerstfilm op groot scherm. Met veel enthousiasme zorgen de Bubbels voor sfeervolle live muziek! 

Ontvangst: 10.45 – 11.15 uur || Aanvang: 11.30 uur || Dessertbuffet: 14.00 uur
Einde: 15.30 uur || Prijs p.p. € 34,50 || Kinderen € 18,50 (4 tot 12 jaar)

Bovenstaande prijzen zijn exclusief dranken.

Reserveren is helaas niet meer mogelijk

Tafel reserveren bij Restaurant Zuiver

Het is helaas niet meer mogelijk om te reserveren voor de feestdagen bij Restaurant Zuiver. Wilt u toch genieten bij Restaurant Zuiver? Reserveer dan een tafel op een andere dag.

Het team van Restaurant Zuiver kijkt uit naar uw komst en wenst u hele fijne kerstdagen en een gezond 2019!

Bijzondere openingstijden feestdagen
24 december (kerstavond): 17.00 – 22.00 uur
25 december (1e kerstdag): 11.00 – 22.00 uur
26 december (2e kerstdag): Gesloten
29 december (gesloten): Gesloten
31 december (oudjaarsdag): Gesloten
1 januari (nieuwjaarsdag): Gesloten
2 t/m 6 januari: Gesloten wegens keukenverbouwing