Het nieuws

van Restaurant Zuiver
09
okt

Kerstevenement Utrecht

De feestdagen bij Restaurant Zuiver staan in het teken van magische kerstsferen, betoverende versieringen, culinaire verrassingen en gastvrijheid in een sfeervolle ambiance. Geniet samen met uw collega’s, relaties of medewerkers van bijvoorbeeld een heerlijk kerstdiner in een feestelijk decor.

In deze brochure doen wij u verschillende suggesties om uw zakelijke kerstevenement in te vullen, variërend van een kerstontbijt tot een uitgebreid en culinair kerstdiner.  Ook vindt u informatie over de verschillende zalen. Uiteraard is iedere ruimte sfeervol gedecoreerd!

Wilt u langskomen om kennis te maken met deze prachtige locatie? Het team van Restaurant Zuiver staat voor uw klaar om uw kerst fantastisch te maken! U kunt contact opnemen met onze sales collega Simone om deze prachtige locatie te bezichtigen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Bekijk hier de 360 graden tour door onze locatie!

De kerstperiode bij Restaurant Zuiver is populair dus reserveert u tijdig! Heeft u vragen over onze openingstijden of kunnen wij u helpen met het maken van een reservering, dan kunt u ons te allen tijde bellen (030 23 83 233) of mailen.

NTBOZuiver057