Locaties

Restaurant Zuiver Utrecht

Heerlijk gastvrij in Utrecht

De gerenoveerde boerderij van Restaurant Zuiver is sinds haar oprichting in 2009 een geliefde locatie in Utrecht voor (zakelijke) lunches, à la carte dineren, partijen en vergaderen. De keukenbrigade onder leiding van chef Richard Boys gebruikt graag dagverse producten voor het bereiden van smaakvolle, wereldse gerechten.

Restaurant Zuiver wordt al jaren ‘het best bewaarde geheim van Leidsche Rijn’ genoemd. Het restaurant is gevestigd in een voormalige boerderij die stamt uit 1860 en tegenwoordig een unieke verschijning is op het bedrijventerrein De Wetering.

Bezoek website

Restaurant Zuiver Amersfoort

Heerlijk gastvrij nabij Amersfoort

Restaurant Zuiver is gelegen in de bosrijke omgeving van Amersfoort, nabij de A28. Na een renovatie in 2019 heeft het restaurant een stijlvolle en warme uitstraling gekregen. Chef Yvette Jasperse bereidt met enthousiasme de verfijnde gerechten van het à la carte menu. Pure ingrediënten uit de streek en seizoen vormen de basis voor haar smaakvolle menukaart.

Op de plek van Restaurant Zuiver zijn al sinds de 19e eeuw horecagelegenheden gevestigd, waaronder Restaurant Oud Leusden. Het klassieke pand heeft een eigentijdse en elegante uitstraling gekregen na een recente renovatie en is nu de tweede locatie van Restaurant Zuiver.

Bezoek website

Direct een tafel reserveren

Over Restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver staat voor werelds koken met Franse en fusion invloeden, waarbij de kwaliteit van de producten voorop staat. De verfijnde gerechten bestaan uit pure ingrediënten uit het seizoen, de streek of eigen tuin. Door de hoogstaande service en stijlvolle uitstraling is Restaurant Zuiver een geliefde locatie voor à la carte dineren, borrelen, (zakelijke) lunches en feesten.

In 2009 opende Restaurant Zuiver voor het eerst haar deuren in het Utrechtse Leidsche Rijn. Het restaurant is gevestigd in een gerenoveerde authentieke boerderij en heeft hierdoor een prachtige eigen uitstraling. De vestiging is uitstekend bereikbaar door haar ligging aan de A2.

In de bossen van Amersfoort ligt sinds eind 2019 de twee vestiging van Restaurant Zuiver. Het pand, gelegen op een groene locatie aan de A28 is recentelijk gerenoveerd en heeft een stijlvolle en warme uitstraling gekregen.

De prachtige plek in de bosrijke omgeving van Leusden is al sinds de 19e eeuw een geliefde locatie voor horecagelegenheden. Het pand is gebouwd als hotel en werd later door de vorige eigenaar omgedoopt naar Restaurant Oud Leusden, wat lange tijd een populair restaurant was in de omgeving Leusden. Restaurant Zuiver heeft de locatie een eigentijdse uitstraling gegeven, waardoor het klassieke restaurant klaar is voor nieuwe ervaringen.