Menukaart

Uit eten in Utrecht en Amersfoort

Naast à la carte gerechten bieden wij ook verrassingsmenu’s aan in verschillende gangen. Kortom: uit eten bij Restaurant Zuiver in Amersfoort of Utrecht staat garant voor een heerlijke culinaire beleving. Heeft u dieetwensen of wilt u graag glutenvrij eten? Wij houden graag van te voren rekening met uw specifieke wensen.

Streekmenu
Het keukenteam van Restaurant Zuiver werkt het liefst met producten uit de regio. De komende weken serveren wij naast de reguliere kaart een heerlijk 3- of 4-gangenstreekmenu waarin deze verse en smaakvolle ingrediënten de basis vormen. Reserveer nu uw tafel.

Het keukenteam van Restaurant Zuiver wordt vol passie geleid door chef Richard Boys en Yvette Jasperse. Onze keukenbrigade gebruikt graag dagverse, zuivere (streek-)producten om verrassende gerechten met Franse en fusion invloeden te bereiden.”

Heerlijke wijnen
Bij een lunch of diner mag een goed glas wijn niet ontbreken. Onze wijnkaart is met zorg samengesteld in samenwerking met onze vaste wijnleverancier W3 Wijnen. Buiten de wijnkaart om serveren wij ook mooie wijnarrangementen.

Bekijk onze menukaarten en laat u verrassen door onze chef.

Our menu is also available in English, click here for lunch and here for dinner.