Menukaart

Uit eten in Utrecht

De keukenbrigade van Restaurant Zuiver houdt van werelds koken en bereidt graag pure, zuivere seizoensproducten. Naast à la carte gerechten bieden wij ook verrassingsmenu’s aan in verschillende gangen. Kortom: uit eten bij Restaurant Zuiver in Utrecht staat garant voor een heerlijke culinaire beleving. Heeft u dieetwensen of wilt u graag glutenvrij eten? Wij houden graag van te voren rekening met uw specifieke wensen. 

Leerlingenmaand 
Chef-kok Richard en bedrijfsleider Jerrie vinden de ontwikkeling van jong talent erg belangrijk en daarom staat deze maand in het teken van onze leerlingen. De afgelopen weken zijn ze druk bezig geweest met de voorbereiding en hebben dit prachtige menu samengesteld. Van het bedenken, inkopen tot de bereiding van de gerechten is volledig het werk van de leerlingen. U kunt deze periode genieten van drie- of vier gangen leerlingenmenu. Reserveer nu uw tafel.

Het keukenteam van Restaurant Zuiver wordt vol passie geleid door chef Richard Boys. Richard heeft jarenlange ervaring en een voorliefde voor ‘werelds’ koken. Hij maakt gebruik van dagverse, zuivere (streek-)producten en kruiden uit eigen kruidentuin.

Heerlijke wijnen
Bij een lunch of diner mag een goed glas wijn niet ontbreken. Onze wijnkaart is met zorg samengesteld in samenwerking met onze vaste wijnleverancier W3 Wijnen. Buiten de wijnkaart om serveren wij ook mooie wijnarrangementen.

Bekijk onze menukaarten en laat u verrassen door onze chef.

Our menu is also available in English, click here for lunch and here for diner.