Nieuws

Lees het laatste nieuws van Restaurant Zuiver

Zomers genieten bij Zuiver

Deze zomer bij Restaurant Zuiver staat in het teken van seafood en goede wijnen. Chef-kok Richard en zijn keukenbrigade hebben ook dit jaar verrassende seafoodgerechten...
Lees meer

Nieuwe kaart!

Restaurant Zuiver introduceert en nieuwe menukaart! De seafoodweken zijn aangebroken bij Restaurant Zuiver en dat betekent dat chef-kok Richard  naast de à la carte gerechten...
Lees meer

Aspergeweken

Geniet van het witte goud bij Restaurant Zuiver, waar chef-kok Richard de meest verrassende aspergegerechten voor u heeft samengesteld! Vanaf 4 mei serveren wij een...
Lees meer

Pasen bij Restaurant Zuiver

Vier Pasen bij Zuiver Op eerste paasdag (21 april) verzorgt Restaurant Zuiver een heerlijke paasbrunch voor het hele gezin. Feestelijke paasbrunch Geniet op 1e paasdag...
Lees meer

Leerlingenmaand

Chef-kok Richard en bedrijfsleider Jerrie vinden de ontwikkeling van jong talent erg belangrijk en daarom staat deze maand in het teken van onze leerlingen. De...
Lees meer

Restaurant Zuiver bestaat 10 jaar

Van oude woonboerderij tot drukbezocht restaurant Alweer tien jaar geleden opende Restaurant Zuiver haar deuren op industrieterrein Haarrijn-De Wetering. Voor veel mensen was het lang...
Lees meer

HANS KUIJTEN – Buiten de lijnen

Restaurant Zuiver heeft een mooie vermelding gekregen in het boek van huisarchitect Hans Kuijten! In het boek staan unieke naslagwerken waarin kleuren en materialen samensmelten tot...
Lees meer
1 2 3 12