Nieuws

Lees het laatste nieuws van Restaurant Zuiver

Zuiver op Bourgondisch Vleuten

Zaterdag 9 juni 2018 is het (keuken)team van Restaurant Zuiver aanwezig op Bourgondisch Vleuten. Vanuit onze mobiele keuken bereidt ons team heerlijke seafoodgerechten. Kom gezellig...
Lees meer

Aspergeweken

Geniet van het witte goud bij Restaurant Zuiver, waar chef-kok Richard de meest verrassende aspergegerechten voor u heeft samengesteld! Vanaf 12 mei serveren wij een verrassend 3-...
Lees meer

Nieuwe menukaart

Chef-kok Richard en zijn team hebben zich laten inspireren door de lente en het zomerseizoen dat komen gaat. Vol trots presenteert de keukenbrigade van Restaurant...
Lees meer

Nieuwe wijnkaart

Ons team heeft met veel liefde gewerkt aan de nieuwe wijnkaart! Er staan heerlijke wijnen tussen die tijdens vrijwel elke gelegenheid gedronken kunnen worden. Onze...
Lees meer

20 jaar Leidsche Rijn

Leidsche Rijn bestaat dit jaar 20 jaar! En dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Samen met 19 horecazaken in Leidsche Rijn vieren wij dit...
Lees meer

Pasen bij Restaurant Zuiver

Geniet op 1e paasdag (1 april) met familie en vrienden van een heerlijke paasbrunch bij Restaurant Zuiver in het Utrechtse Leidsche Rijn. Feestelijke paasbrunch 1e...
Lees meer

Romantisch Valentijnsdiner

Woensdag 14 februari is VOL gereserveerd, op zaterdag 17 februari zijn er nog enkele tafels beschikbaar om van het Valentijnsmenu te genieten.  Speciaal voor Valentijnsdag...
Lees meer

3 februari: Leerlingendiner

De hele maand februari staat in het teken van onze leerlingen. De afgelopen weken hebben ze hard gewerkt en een prachtig menu voor u samengesteld....
Lees meer

Succesvolle Utrechtse Kerstborrel!

Donderdag 7 december werd de jaarlijkse Utrechtse Kerstborrel georganiseerd bij Restaurant Zuiver. De aanwezige gasten van de Utrechtse Kerstborrel werden welkom geheten door vaste spreekstalmeester...
Lees meer

Wildweken wegens succes verlengd!

Wegens succes zijn de wildweken bij Restaurant Zuiver verlengd tot 31-12-2017! De herfst is één van de mooiste culinaire seizoenen en een geweldige inspiratiebron voor...
Lees meer