Over Zuiver

Restaurant Zuiver
De eerste vestiging van Restaurant Zuiver opende in 2009 haar deuren in het Utrechtse Leidsche Rijn. Het restaurant is gevestigd in een voormalige boerderij die stamt uit 1860. De boerderij heeft dienst gedaan als koeien- en paardenstal maar was ook enige tijd een woonhuis. De huidige Herenkamer was in die tijd bijvoorbeeld het voorhuis. In 2008 is de boerderij gekocht door de broers Marco en Rob Peek en volledig gerenoveerd. Begin 2009 opende het restaurant haar deuren en binnen korte tijd is het restaurant uitgegroeid tot een populaire locatie voor (business) lunches, dineren, vergaderen en (bedrijfs)feesten.

Uitbreiding naar Amersfoort
Tien jaar na de oprichting van Restaurant Zuiver zagen de eigenaren in voormalig Restaurant Oud Leusden, gelegen aan de A28 nabij Amersfoort, een uitgelezen kans om het succesvolle concept uit te breiden naar het oosten van Utrecht. Op de locatie in de bosrijke omgeving van Amersfoort en Leusden was al vele decennia een horeca-concept gevestigd. Volgens de verhalen is er aan het eind van de negentiende eeuw een eenvoudige herberg afgebrand, waarna in 1898 Hotel Oud Leusden werd gebouwd. Meer dan een eeuw lang huisde hier verschillende horecagelegenheden. Na een uitgebreide renovatie en uitbreiding van het pand opende het restaurant in december 2019 opnieuw haar deuren, maar nu onder de naam Restaurant Zuiver.

Over BHG

BHG is een dynamische en ambitieuze horecaorganisatie gelegen in het hart van Nederland. Onze focus ligt al jaren op de exploitatie van hoogwaardige horecabedrijven in de omgeving van Utrecht. Maar de laatste jaren krijgen ook buiten deze regio restaurants, evenementenlocaties en andere eet- en/of feestgelegenheden onze aandacht.