Reserveren

Tafel reserveren in Utrecht

Staat uw gewenste tijdstip er niet meer tussen? Dan kunt u ons bellen via 030 – 23 83 233 voor beschikbaarheid.

Informatie over reserveren bij Restaurant Zuiver 

Restaurant Zuiver is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 17.00 tot 22.00 uur geopend. Op zondag zijn wij op aanvraag voor groepen geopend. Reserveren voor lunch en diner doet u gemakkelijk online via het reserveringssysteem op deze pagina. Nadat u de drie eenvoudige stappen bent doorlopen is de reservering definitief en ontvangt u ook een bevestiging per mail. Heeft u vragen? Dan kunt u ons te allen tijde bellen op 030 – 23 83 233 voor advies. Wij kijken uit naar uw komst! 

Groepsreserveringen

Wilt u reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar utrecht@zuivergastvrij.nl.

Restaurant Zuiver exclusief voor uw gezelschap

Wilt u meer informatie over het (exclusief) afhuren van het restaurant of een van onze zalen? Dan helpt ons salesteam u graag verder. Bel 030 – 23 83 233 of stuur een e-mail met uw verzoek naar utrecht@zuivergastvrij.nl. Graag tot ziens bij Restaurant Zuiver.

Restaurant Zuiver werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. U kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.