Reviews

Onze gasten aan het woord

Heerlijk 4-gangen verrassingsmenu. Kwaliteit van het eten prima en binnen vergeet je de ‘wat merkwaardige’ ligging van het restaurant tussen alle bedrijvigheid. Vriendelijke bediening.

KvBerloo, Via Tripadvisor

Een top locatie. Mijn 40-jarig jubileum in dienst bij We Fashion heeft het team top geregeld. Mijn dochter heeft een voedselallergie en er werd direct voor aparte hapjes gezorgd. Wat mij betreft, een echte aanrader.

Klaas Makkinje, Via Facebook

Wij, echtpaar 60+, hebben werkelijk heerlijk gegeten in een gezellig restaurant waar we heel gastvrij en deskundig werden ontvangen en begeleid bij onze keuzes uit de menukaart. Een kleine opmerking hebben we wel over de kaart n.l. dat we dachten meer biologische en streekproducten op de kaart te vinden. Afgezien daarvan was er voldoende variatie in de gerechten.
“Restaurant Zuiver” is de moeite waard om (nog eens) te bezoeken.

Roel142, Via Iens

Na op zaterdag een top-feest te hebben gehad in de Zuiverzaal zijn we de week daarop gaan eten in het restaurant. We hebben heerlijk gegeten. We hebben het verrassingsmenu genomen om te voorkomen dat je automatisch kiest voor het gangbare, en dat was een groot succes. Ieder gerecht was voortreffelijk en werd goed toegelicht. Door het wijnarrangement dat er bij paste was ook dit goed geregeld. De bediening was zeer vriendelijk. De locatie vind ik zeer sfeervol. Modern, en toch warm en enigszins romantisch doordat de oude boerderijstijl goed bewaard is gebleven.

Martin1969, Via Iens

Voor informele vergaderingen gebruiken wij de Herenkamer van Restaurant Zuiver. Een ideale lokatie in het hart van Nederland, goed bereikbaar en prima bediening!

Eric Tak, Peugeot Vereniging

Locatie is top en ziet er verzorgd uit. Je hoort wel wat geluiden (stoelen die kraken, barpersoneel die zachtjes praat), dat is af en toe storend. Restaurant zuiver is qua service en vriendelijkheid echt goed.

Laura Hopman, TRACÉ

Ter gelegenheid van mijn 25 jarig dienstverband koos ik voor een diner bij restaurant Zuiver. Uit ervaring weet ik dat we bij jullie heerlijk zouden eten.
Omdat niet alle gasten elkaar kenden, wilde ik, om het ijs te breken graag tijdens het diner een spel spelen. Dat werd georganiseerd door het bedrijf Uitjes en Eten. De manier waarop e.e.a. is afgestemd tussen de partijen was heel erg goed en zeer service gericht. Ook met de dieet wensen van één van mijn gasten is uitstekend rekening gehouden. Het was een ontzettende leuke avond!

Maria Meijers-Kuipers, Regiobank

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van mijn vriendin heb ik de Zuiverzaal gehuurd. Het is een top-feest geworden, mede dankzij de locatie en het personeel van Zuiver. Vooraf is alles goed doorgenomen en heb ik de juiste adviezen gekregen. En tijdens de avond was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. De zaal was sfeervol en alle gasten voelden zich welkom. Ik kan niets negatiefs bedenken aan de locatie en de feestavond. Dus helemaal top!

MartinUtrecht, Via Tripadvisor

Super genoten bij Zuiver! Gerechten mooi opgediend en gevarieerd! Bediende was kundig en zeer gastvrij. Heerlijke wijn en prachtige ambiance.

Annemiek T, Via Tripadvisor

Een paar keer per jaar vergaderen wij bij Restaurant Zuiver, iedere keer weer een fijne ervaring. De zaal is prachtig, het personeel heel vriendelijk en behulpzaam en het diner heerlijk. Ik kan iedereen aanraden om te vergaderen en/of te lunchen of dineren bij Restaurant Zuiver

S. Janssen, KPMG Accountants

Prima restaurant en prima accommodatie. Ge-woon goed! Opvallend is de goede akoestiek in de grote zaal. Gesprekken voeren is goed mogelijk zonder overlast van geroezemoes in de ruimte.

Niek37, Via Iens

Gezellig gegeten in een mooie oude boerderij, heel sfeervol. Wij hadden wildgerechten, deze smaakten echt fantastisch. Het bijgerecht was niet onze smaak, kon door de kok zonder probleem aangepast worden.

Willeke33, Via Iens

Heldere communicatie van begin tot eind. Vriendelijke mensen waarbij alles bespreekbaar was. Service op de dag zelf was top, drankjes werden regelmatig aangevuld en eten was erg goed. Ook werd goed rekening gehouden met onze gasten die een allergie hebben. Jammer van de ligging op een industrieterrein, maar dit heeft totaal geen invloed op onze trouwdag gehad.

Frederik van Otterlo, Huwelijk

Echte aanrader voor het vieren van een huwelijk. Bij Zuiver hebben we de gehele dag doorgebracht, ze hebben zo goed met ons meegedacht, ervaring gedeeld, tips etc. Heel fijn om zo ontzorgd te worden. Niks was teveel, snelke reactie op email. Dag zelf is perfect verlopen, veel positieve reacties gehad en alle lof voor team van Zuiver!

S. Vernooij, Huwelijk

Gewoon een goed restaurant op een ‘verborgen’ plek. Tussen de vele kantoren een restaurant met een leuke kaart, een perfecte keuken en goede bediening. Goed voor de lunch maar ook buitengewoon goed voor een zakelijk of gezellig diner. Perfect!

Arco V, Via Tripadvisor

Ondanks dat we weinig tijd hadden hebben we hier fantastisch gegeten. Een overheerlijk 3-gangen verrassingsmenu. Goede en behulpzame bediening.

Michel R, Via Tripadvisor

De Herenzaal is een mooie, stijlvolle vergaderlocatie. Een eigen koffiemachine en veel privacy geven veel comfort. Daarna hebben we heerlijk gedineerd in de grote zaal.

Hans de Wolff, Triodos Bank N.V.

Fijne locatie, heel gastvrij, flexibele bediening met oog voor detail. Alles stond klaar zoals afgesproken. Eten was heerlijk en de timing van de catering was goed afgestemd op onze bijeenkomst. Wij komen graag terug!

Martine Kalff, Movimento

Van begin tot eind is alles perfect geregeld door Zuiver. Het personeel is zeer bekwaam en ze zorgen dat alles uit handen wordt genomen. Alles is bespreekbaar en ze zullen er alles aan doen om het voor je te regelen! Je bent echt een gast en dat voel je! We zullen deze locatie daarom niet alleen aanraden als trouwlocatie / feestlocatie maar om te eten is het ook geweldig! Aparte kamer om met de daggasten te dineren in alle rust. Voor ons was en is Zuiver de perfecte locatie! Bij een jubileum zullen we zeker aan Zuiver denken!

Danny Henskens, Huwelijk

Wij, echtpaar 60+, hebben werkelijk heerlijk gegeten in een gezellig restaurant waar we heel gastvrij en deskundig werden ontvangen en begeleid bij onze keuzes uit de menukaart. Een kleine opmerking hebben we wel over de kaart n.l. dat we dachten meer biologische en streekproducten op de kaart te vinden. Afgezien daarvan was er voldoende variatie in de gerechten.
“Zuiver” is de moeite waard om (nog eens) te bezoeken.

Roel, Via Iens