Ruimtes

Zalen en ruimtes in Utrecht

Naast het restaurant beschikt Restaurant Zuiver over twee ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel of receptie. Deze ruimtes beschikken over airconditioning, automatische zonwering, zijn goed verlicht, hebben veel invallend daglicht en u heeft beschikking over een draadloos en vast netwerk. Indien gewenst verzorgen wij een projectiescherm, flip-over en overige vergaderfaciliteiten. Ons restaurant is in het weekend exclusief beschikbaar voor uw feest!

Klik op onderstaande foto’s voor een virtuele tour door onze prachtige locatie!

Restaurant

Het restaurant heeft een unieke uitstraling en biedt ruimte aan 130 personen. In het restaurant kunt u naast diverse lunches ook genieten van een à la carte diner of een uitgebreid en culinair verrassingsmenu in diverse gangen. Op zondag is het restaurant in zijn geheel af te huren voor diners tot 130 personen en borrels tot 175 personen.
VIRTUELE TOUR

De Herenkamer

De Herenkamer is uniek vanwege haar authentieke uitstraling. Een perfecte locatie voor uw vergadering of zakelijk diner tot 30 personen, maar zeker ook geschikt voor een borrel of receptie tot 40 personen. De Herenkamer beschikt over een eigen bar. (Zaalhuur: 185,00 euro per dagdeel inclusief 21% btw).
VIRTUELE TOUR

Naam zaalU-vormBlokCabaret
Herenkamer35121620
TheaterDinerFeestDagdeelExtra dagdeel
202740185,0095,00

De Zuiverzaal

De Zuiverzaal is multifunctioneel te gebruiken en is ideaal vanwege de afmetingen en de hoogte van de zaal (6 meter). Deze ruimte is zeer geschikt voor uw presentatie of personeelsfeest van 30 tot 300 personen. (Zaalhuur: 370,00 euro per dagdeel inclusief 21% btw).
VIRTUELE TOUR

Naam zaalU-vormBlokCabaret
Zuiverzaal112506090
TheaterDinerFeestDagdeelExtra dagdeel
175160250370,00185,00

In de Zuiverzaal zijn er uiteenlopende mogelijkheden voor borrels, sit-down of walking dinners en feestavonden, voor zowel kleine als grote gezelschappen. Ons salesteam helpt u graag verder!

Zuiver is een ideale zakelijke ontmoetingsplaats en is centraal gelegen in Utrecht. Bekijk het zakelijke inspiratieboek voor de vergadermogelijkheden bij Restaurant Zuiver. Voor informatie over particuliere feesten en partijen in Zuiver, zie ons particuliere inspiratieboek voor diverse (feest-)arrangementen.

Naast onze prachtige ruimtes kunt u met mooi weer ook genieten op onze ruimte terrassen.

Restaurant

Zuiverzaal

Herenkamer