Het nieuws

van Restaurant Zuiver
08
mei

Trouwen bij Zuiver!

Prachtig Zuiver
Buiten bij Restaurant Zuiver (7)Droom je van een bruiloft in een gerenoveerde, monumentale boerderij? Dan is Restaurant Zuiver in het Utrechtse Leidsche Rijn dé trouwlocatie voor je sfeervolle huwelijksfeest. De gerenoveerde locatie is bijzonder, uniek en sfeervol: door de authentieke kenmerken van de boerderij te combineren met een moderne inrichting heeft de locatie een bijzondere en unieke ambiance. Een prachtige horecalocatie waarbij de allure wordt gekenmerkt door het indrukwekkende interieur.

Trouwen bij Restaurant Zuiver (2)

Feestzalen
Bijzonder lekker eten, hoogstaande service en de gezelligheid van Restaurant Zuiver zijn de ingrediënten voor uw onvergetelijke huwelijksdag. Restaurant Zuiver beschikt over een bijzondere besloten ruimte: de Zuiverzaal. In de Zuiverzaal zijn feesten tot 250 personen mogelijk. De hoogte van de zaal en houten balken zorgen voor een sfeervolle ambiance.Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van de Herenkamer, een besloten ruimte geschikt voor een intiem diner tot 30 personen of borrel tot 40 personen.

Buiten Trouwen
Trouwen bij Restaurant Zuiver (4)En dan is er nog het prachtige terras, waar niet alleen borrels plaatsvinden, maar dat ook is uitgerust met de Zuid-Afrikaanse braai, een echte toevoeging tijdens het huwelijksdiner. Kun je je voorstellen; grote, met wit linnen gedekte tafels, de beste zeevruchten en perfecte gerechten tijdens het huwelijksdiner, dat is chef Richard Boys meer dan toevertrouwd. Want de keuken van Restaurant Zuiver, kun je het beste omschrijven als ‘fusion’. Niet zo gek met een chef uit Engeland, die een Indonesische vrouw heeft.

Centraal gelegen
Je vind Restaurant Zuiver eigenlijk op een plek waarvan je het niet verwacht! De Ligging van Restaurant Zuiver is ideaal voor jullie trouwfeest. Gelegen nabij de A2 is de locatie voor iedereen goed te bereiken.