Over Zuiver

Heerlijk gastvrij in Utrecht

Restaurant Zuiver is een bijzonder en authentiek restaurant in een oude boerderij in het Utrechtse Leidsche Rijn. Een unieke locatie met een prachtige uitstraling en uitstekende bereikbaarheid door de ligging aan de A2. De koks van Restaurant Zuiver zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereiden graag zuivere (streek)producten met pure smaken. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving bij Restaurant Zuiver.

Lees meer

Lunch

Restaurant Zuiver is een geliefde locatie voor (zakelijke) lunches. De keukenbrigade van Restaurant Zuiver wordt vol passie geleid door chef Richard Boys. Richard heeft jarenlange ervaring en een voorliefde voor werelds koken.

Lunchkaart

Diner

De keukenbrigade van Restaurant Zuiver houdt van de internationale keuken en bereidt graag pure, zuivere seizoensproducten. Naast à la carte gerechten bieden wij ook buffetten en verrassingsmenu’s aan in verschillende gangen.

Dinerkaart

Vergaderen

Naast het restaurant beschikt Zuiver over twee ruimtes; de Herenkamer en de Zuiverzaal. Door de ligging nabij de A2 in Utrecht is Restaurant Zuiver een ideale ontmoetingsplaats voor een vergadering, meeting of een zakelijke afspraak.

Lees meer

Feest

Een feest bij Restaurant Zuiver staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving! Ons restaurant is in het weekend exclusief beschikbaar voor uw feest. Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt uw feest tot in de puntjes.

Lees meer

Uitgelicht

Agenda

Direct reserveren

Bij Restaurant Zuiver Utrecht

Informatie

Over reserveren bij Restaurant Zuiver 

Restaurant Zuiver Utrecht is van maandag t/m zaterdag geopend. Op zondag gaan wij op verzoek open voor grote groepen. Reserveren voor lunch en diner doet u gemakkelijk online via het reserveringssysteem op deze pagina. Nadat u de eenvoudige stappen bent doorlopen is de reservering definitief en ontvangt u ook een bevestiging per mail. Heeft u vragen? Dan kunt u ons te allen tijde bellen op 030 23 83 233 voor advies. Wij kijken uit naar uw komst! 

Groepsreserveringen

Wilt u reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar utrecht@zuivergastvrij.nl.

Restaurant Zuiver exclusief voor uw gezelschap

Wilt u meer informatie over het (exclusief) afhuren van het restaurant of een van onze zalen? Dan helpt ons salesteam u graag verder. Bel 030 23 83 233 of stuur een e-mail met uw verzoek.

Restaurant Zuiver werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. U kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.

Reviews