Gelegenheden

Prachtige feestlocatie in Utrecht

Gerenoveerde boerderij als feestlocatie
Restaurant Zuiver is bij uitstek een zeer bijzondere feestlocatie in Utrecht! De gerenoveerde boerderij stamt uit de 20e eeuw en heeft verschillende authentieke ruimtes met tal van mogelijkheden. Van een bedrijfsfeest met een groot gezelschap, een jubileum, een intiem diner, barbecue op ons terras tot een bijzonder bruiloftsfeest.

Een feest bij Restaurant Zuiver staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving!

Particuliere en zakelijke feesten
Ons team staat voor u klaar om uw feest tot in de puntjes te bereiden. De ruimtes zijn sfeervol en kunnen volledig naar wens gedecoreerd worden. Dit alles maakt Restaurant Zuiver tot één van de mooiste feestlocaties van Utrecht en omgeving. Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Restaurant Zuiver. In ons particuliere inspiratieboek vindt u diverse arrangementen voor feesten en partijen. Neem ook een kijkje in ons zakelijke inspiratieboek voor arrangementen en een culinaire invulling van uw bijeenkomst, jubileum of bedrijfsfeest.

We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij u tijdens een rondleiding echt beleven waar Restaurant Zuiver voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Het team van Restaurant Zuiver staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.