Afscheid

Rouwlocatie in Utrecht
Afscheid nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig. Voor of na de uitvaart bestaat vaak de behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Restaurant Zuiver is gelegen op nog geen 500 meter van het nieuwe crematorium Domstede en uitvaartcentrum Leidsche Rijn van Dela. Voor een condoleance na een begrafenis of crematie kunt u bij ons terecht.

Wij beschikken over twee besloten ruimtes, variërend in grote tussen de 12 en 250 personen waar u uw bijeenkomst zou kunnen houden, tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur. Restaurant Zuiver ligt op nog geen 500 meter van het nieuwe crematorium Domstede en uitvaartcentrum Leidsche Rijn van Dela.

U kunt alle aspecten van de bijeenkomst zelf invullen. De kleinste details dragen bij aan een persoonlijk afscheid, zoals het favoriete gebakje van de overledene of luisteren naar zijn of haar lievelingsmuziek. Ons team staat u graag bij in deze moeilijke periode en neemt het werk voor u uit handen.