Vergaderen

Unieke vergaderlocatie in Utrecht

Unieke vergaderlocatie
Restaurant Zuiver is een multifunctionele horecalocatie en biedt naast het restaurant ook twee stijlvolle vergaderruimtes; De Herenkamer en De Zuiverzaal. Met mooi weer kunt u vergaderen of lunchen op een van onze terrassen, u kunt natuurlijk ook uw vergadering succesvol afsluiten met een borrel op ons terras.

Naast vergaderen of het geven van een presentatie is het ook mogelijk uw bedrijfsfeest, congres of diner plaats te laten vinden in de ruime en unieke Zuiverzaal. Indien gewenst kunnen wij zowel uw diner als feest aankleden met entertainment, een thema of wijnproeverij.

Restaurant Zuiver heeft alles in huis om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Vergaderlocatie in Utrecht
Restaurant Zuiver is de ideale vergaderlocatie in Utrecht mede door haar centrale ligging nabij de A2, de sfeervolle inrichting, de goede akoestiek en grote (gratis) parkeerfaciliteiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden en vergaderarrangementen, bekijk het inspiratieboek.

Vergaderingen en bijeenkomsten bij Restaurant Zuiver worden beoordeeld met een:

Tip van Marieke

“Sluit deze zomer uw meeting of bijeenkomst in de Herenkamer of de Zuiverzaal af met een barbecue op ons vernieuwde terras. Ik vertel u graag meer over ons aantrekkelijke vergader- en BBQ-arrangementen.”
Stuur Marieke een bericht!

Ons salesteam neemt uw wensen graag door zodat we een zaal en gepast (vergader-)arrangement voor u kunnen reserveren. Bel het salesteam van Restaurant Zuiver op 030 23 83 233 of stuur een e-mail naar utrecht@zuivergastvrij.nl voor de mogelijkheden en verschillende arrangementen voor een succesvolle vergadering, presentatie of bijeenkomst op maat.