Vijfgangen

wildmenu
18
okt

Vijfgangen wildmenu

Chef-kok Richard en zijn team zijn geïnspireerd door het seizoen en hebben het vijfgangen wildmenu samengesteld. Heerlijke seizoensgebonden en lokale ingrediënten vormen het menu. Van zaterdag 21 oktober t/m vrijdag 17 november serveren wij dit prachtige wildmenu. U heeft keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen wildmenu. Bovendien zijn alle gerechten van het wildmenu ook los te bestellen. Bekijk hier onze (vernieuwde) menukaart. Graag tot ziens in het restaurant.

Feestelijke opening

Zaterdag 21 oktober starten de wildweken bij Restaurant Zuiver. Deze heerlijke avond uit wordt om 17.00 uur geopend. In sfeervolle ambiance passeren mooie wildgerechten en bijzondere wildwijnen de revu. U heeft de keuze uit een 3-, 4-, of 5-gangen wildmenu en een bijpassend wijnarrangement voor de perfecte wijn-spijscombinaties. Ook aan liefhebbers van een gangbaarder stukje vlees of vegetariërs is gedacht. Bekijk hier het wildmenu.

Reserveer nu uw tafel