Werken bij Restaurant Zuiver Amersfoort

Werken bij Restaurant Zuiver Amersfoort

20 december opent de tweede vestiging van Restaurant Zuiver in Amersfoort/Leusden haar deuren! Ben jij op zoek naar een leuke (bij-)baan in de horeca en lijkt het je leuk om deel uit te maken van de opstart van onze mooie nieuwe horecazaak in Amersfoort? Ben je minimaal 16 jaar, beschikbaar voor minimaal twee dagen/avonden in de week en wil jij werken op één van de leukste locaties van Midden-Nederland? Solliciteer dan nu! 

Foto van jezelf (Max. 1 MB)

Lees hier ons Privacy Statement
Ik ga akkoord dat BHG mijn sollicitatiegegevens maximaal 1 jaar mag bewarenIk ga niet akkoord dat BHG mijn sollicitatiegegevens maximaal 1 jaar mag bewaren

Restaurant Zuiver Amersfoort

Restaurant Zuiver staat voor een ‘wereldse’ keuken met Franse en fusion invloeden. De kwaliteit van de producten staat hierbij voorop. De verfijnde gerechten bestaan uit pure ingrediënten van het seizoen, uit de streek of eigen tuin.

Wij bieden je een leuke, afwisselende (bij)baan in een dynamische werkomgeving, binnen een gezellig team waar inzet en mening worden gewaardeerd. Restaurant Zuiver is onderdeel van BHG, een groeiend bedrijf waar mensen met talent en inzet worden beloond.