Wildweken

Proef het seizoen

Vanaf zaterdag 26 oktober zijn het wildweken bij Restaurant Zuiver. De herfst is één van de mooiste culinaire seizoenen en een geweldige inspiratiebron voor het team van Restaurant Zuiver. En u kunt dit in Utrecht beleven tijdens de wildweken bij Restaurant Zuiver! Proef het seizoen en geniet tijdens de wildweken van een mooi wildmenu.

Start wildweken

Zaterdag 26 oktober starten de wildweken bij Restaurant Zuiver. Deze heerlijke avond uit wordt om 17.00 uur geopend. In sfeervolle ambiance passeren mooie wildgerechten en bijzondere wildwijnen de revu. U heeft de keuze uit een 3-, 4-, of 5-gangen wildmenu en een bijpassend wijnarrangement voor de perfecte wijn-spijscombinaties. Ook aan liefhebbers van een gangbaarder stukje vlees of vegetariërs is gedacht. Hier vindt u het wildmenu.

Wildweken

De wildweken zijn van zaterdag 26 oktober t/m januari 2019. U kunt in deze periode in ons sfeervolle restaurant genieten van heerlijke wildgerechten naast de gebruikelijke gerechten van de menukaart. Chef Richard kennende belooft het weer een culinair feest te worden.

 

Reserveren

Reserveer nu een tafel voor een heerlijke avond uit! Het team van Restaurant Zuiver kijkt uit naar uw komst.