Het nieuws

van Restaurant Zuiver
14
sep

Wildweken bij Zuiver

Van zaterdag 21 oktober t/m vrijdag 17 november zijn het wildweken bij Restaurant Zuiver. De herfst is één van de mooiste culinaire seizoenen en een geweldige inspiratiebron voor het team van Restaurant Zuiver. En u kunt dit in Utrecht beleven tijdens de wildweken! Proef het seizoen en geniet tijdens de wildweken van een mooi wildmenu.

Start wildweken
Zaterdag 21 oktober starten de wildweken bij Restaurant Zuiver. Deze heerlijke avond uit wordt om 17.00 uur geopend. In sfeervolle ambiance passeren mooie wildgerechten en bijzondere wildwijnen de revu. U heeft de keuze uit een 3-, 4-, of 5-gangen wildmenu en een bijpassend wijnarrangement voor de perfecte wijn-spijscombinaties. Ook aan liefhebbers van een gangbaarder stukje vlees of vegetariërs is gedacht.

Periode
De wildweken zijn van zaterdag 21 oktober t/m vrijdag 17 november. U kunt in deze periode in ons sfeervolle restaurant genieten van heerlijke wildgerechten naast de gebruikelijke gerechten van de menukaart. Chef Richard kennende belooft het weer een culinair feest te worden.

Reserveren
Reserveer nu een tafel voor een heerlijke avond uit! Het team van Restaurant Zuiver kijkt uit naar uw komst.

Reserveer nu uw tafel